Pazar, Ağustos 12, 2007

bomba gibiyim

geçen hafta sıkıntılı günler geçirmiştim, hormonlarım biraz fazla çalışıyordu lupim. pazartesi günü işyerinde çok bunaldım, ağladım ve evimize geldim.3 gün işe gitmedim. elimde değildi gerçekten de. sonra kendimi toparladım. şu an nasılım dersin. bomba gibi! öyle bir dönem ki herşeyi sınırlarda yaşıyor insan. mutluluğu, mutsuzluğu, sıkıntıyı, sevinci, herşeyi. bugün niye böyleyim mesela bilmiyorum. aslında sıcak bir gece geçirdim, çok fazla tuvalete kalktım, boğazım acıyor, koltukta uyandım. buna rağmen kalkıp kahvaltımızı hazırlayıp kocamı uyandırdım. onu nazladım, sevdim. en sevdiği şeyleri -kıymalı yumurta, portakal suyu, reçel, tereyağı- hazırladım. gazetesini yanına koydum. balkonda sessiz sakin kahvaltı ettik. şimdi napıyor, yine yatağa gitti, uykusu varmış. yerim boncuğumu ben.
dün bütün gün yattım yuvarlandım. akşamüstü harry potter'e gittim. evimize geldiğimde boncuğum gelmişti. bu aralar daha mı tatlı, bana mı öyle geliyor. tahireliğim tuttu ve yeni aldığım sakal fırçasını da kullanarak kocamı traş ettim. gerçekten de ben bu işi çoook iyi yapıyorum, kim ne derse desin. ense traşı bile yaptım canım, sakallarını incelttim, favorilerini düzelttim. çok zevkliydi. sonra da aşkıma özel aldığım losyonla traş sonrası masajını yaptım. daha ne yapayım canııım. unutma lupim, babacık traş olmamışken çok kötü hisseder kendini, huysuz olur. sen de büyüyünce traş edersin babacık'ı ne dersin. ayyy çok güzel olur. inşallah o günleri de görürüz. dün sana birkaç eşye baktım, alınacak şeyleri düşününce çok heyecanlanıyorum. geri kalan eşyalarımızı mami ve mumuyta gelince birlikte alıcaz boncuk kızım. mumuytayla gezmek iyi olur. babacık gibi sıkılmaz. mami zaten meraklısı olduğu için ondan yana hiç sorun yok.
kuduruk kızım, hareketlerin hat safhalarda. bu harika birşey. canım acır gibi bir tuhaf oluyor ama buna bayılıyorum. her an hareketini hissetmek istiyorum. kavuşmamıza az kaldı...