Pazartesi, Ağustos 13, 2007

benim manyak kızım 2 kilo olmuuuşşş


lupim tosun mu olcan kız. ben seni nasıl çıkarıcam yahu, bu gidişle ayvayı yeriz gibi geliyor. bugün doktora gittik anlayacağın. çünkü dün akşam çok fazla baskı yaptın aşağıya doğru, biz de korktuk babacıkla. doktor muayene etti ve bir problem yok dedi. sen doğum pozisyonu aldığın için leğen kemiklerime baskı yapıyormuşsun. edepsiz seni. bu arada sen 2 kilo olmuşsun da annen kilo almamış mı, almııışşş. 76 olmuşum lupim, yani 10 kilo almış oldum. neyse dert edecek değilim, çok fazla sayılmaz. 12 kilo kadar alabileceğimi söylemişti doktor, biraz tolerans tanırım kendime.
doktor beni çok rahatlattı. merak etme çok rahat doğurursun dedi, hiç korkma. çok rahatlatıcı bir adam. insana güven veriyor, bu da iyi birşey.
oradan gelince rana teyzenle barbiye hediye almaya gittik. barbi soldan 2. işten ayrılıyor, bu yüzden ona pasta ve gömlek aldık. anneciğin gördüğün gibi tombik oldu şekerim. teyzen 2 gün sonra gelecek inşallah. annanenler de 10 gün içinde gelirler herhalde. çok özledim, artık gelsinleeer. sen de geeelll...