Cumartesi, Ağustos 18, 2007

ÖZÜR DİLERİZ...


ya gerçekten de ben yarmagülümden hiç bahsetmediğimi hiç farketmedim. halbuki hep dilimde, herkese fotoğraflarını gösteriyorum, masaüstümde resmi duruyor-hatta pi bile dedi ki nişan resmimi koymamışsın dila'yı koymuşsun-
teyzesi yer onuuu. olsa da mıncıklasam. lupim bakalım dila'yı ne kadar görebileceksin, belki de gelirler(ne güzel oluuur). dila senin ablan olur. naylon teyzeni de çook seversin, di mi kızım.
naylon teyzen her ne kadar benden küçük olsa da bu bizi etkilemedi. teyzen, naylon, inek ve ben bir grup olduk. çok şeyler paylaştık, çoook. bunları da sana anlatamam uzun bir süre. ne manyaklarmış dersin annecim. manyaktık falan ama çok mutluyduk. hala da mutluyuz canıımm. ama ayran içtik herhalde, ayrı düştük. gerçi naylon hariç biz bu sene yine birleştik, ama eskisi gibi değil hiçbirşey. herkesin bir hayat koşuşturmacası var. naylon ve dila arada sırada geliyorlar, o zaman hasret gideriyoruz. bakalım seni ne zaman görecekler. beraber büyümenizi çok isterdim. umarım geç de olsa yakın arkadaş olursunuz. tabi bir de sude hanım var. annesine çekmezse onunla da arkadaş olabilirsin :))
işte yarmagül'ün adresi;