Salı, Haziran 24, 2014

tarih öncesi; atari

bir mario bross vardı eyyy gidi eyyy. prensesi bulmaya and içmiştik içmesine de kazın ayağı öyle değildi. zilli prenses kimlerle kırıştırıyorsa artık, geçtiğimiz kalelerde "thank you mario. but our princess is in another castle" yazısından başka birşey bulamıyorduk. holmes'in dr. watson'u, robinson'un cuma'sı varsa mario'nun da luigi'si vardı. luigi onun amca oğlu muydu?ben kendisinin gölgede kalmasına dayanamaz oynarken hep onu seçerdim. (çocukluğuma inmeliyim :)) )
müziği bilenlerin kulağındadır, kafaya yapışıp kalır, uykunda bile rahat bırakmaz.ejderhada müzik hızlanır, kalp hızlanır, el ıslanır yanarsın. sıranı da kaçırırsın. tabi ya, ne sandın, yanında sıra bekleyenler var. televizyonun önünde 3 sandalye.
bitirdik! düşünüyorum da niye bitirdik ki. bitince belki sevindik ama sonrasında üzüldüğümü hatırlar gibiyim. eee şimdi neyi kurtarıcaz?

çok özledim oynamayı. ama bilgisayardan ya da tabletten değil, joystick isterim ben,  eski kafa işte :)) bu görselleri ararken ne görsem iyi. 3 boyutlusu çıkmış, görüntüsü nasıl da çekici. aralarındaki 1001 farkı bulun :p




fiyatlarına bakarken ne alacağımı buldum şu an!

işte benim luigimmm :)))