Cuma, Ağustos 07, 2009

ıhhh insanlaya


sinirlenince hemen ıhh insanlaya, çok edepsiz. o kadar zıt ki babasının yanına gidip sırf sinir etmek için cicikaytal, ööpeney diyor. aferin kızıma en büyük kartal diyorum, yanıma gelip gözümün içine bakarak gıcık kaytal, şampiyon peney diyor.










kübba ve ece






abla delisi kuzunun tatlı ablaları. ece popüler çocuk diye seviyor kuzuyu. kübba zaten ilk gözağrımız. beni de manevi anneleri ilan etmişlerdi, çok gülmüştüm. fatoş teyze diyorlar, çok hoşuma gidiyor. fıkır fıkır edepsizler. fotoğrafta kumdan doğumgünü pastasına diktiğimiz ahşap mumlarımızı üflerken görüyoruz kuzuyu. bilindiği gibi aklını doğumgünüyle bozmuş durumda bu sıralar...

paaka didelimmm






saatlerce parktayız, hiç sıkılmıyor, yorulmuyoruz. verdiğim her sözü tuttuğumu o kadar iyi biliyor ki, çok iyi anlaşıyoruz. parka gitmeden önce yapmam gereken birşey varsa, ona açıklayıp bekle dersem, hiç itiraz etmiyor, ağlayıp sızlanmıyor, mutlaka yapacağımı biliyor. tutamayacağım sözler yok kuzuya, aramızdaki güven çok kuvvetli. kandırmak yok...
hadi kuzum gitmemiz gerekiyor dediğimde de eşyalarını topluyor, arkadaşlarına hoşçakal, görüşürüüüzz diyor, bayılıyorum.

diniz ve yayen





bu küçük olanı deniz, çok tatlı maviş bir kız. kuzuyla birlikte kırmızı dönmeli kaydıraktan birbirlerine sarılarak kayıyorlar. çok eğleniyoruz. eylül'den 8-9 ay büyük sanırım. diniiiz diye çağırıyoruz kendisini. büyük olanıysa yaren, tam bir abla. kendisinin de bir erkek kardeşi olduğundan kuzuya ablası gibi yaklaşıyor. annesine eylül'ün aynısından kardeş istemiş, ama özellikle aynısından. annesiyle çok güldük, aile tamamen sarışın, mümkünatı yok. yayeeen diye çağırıyoruz onu da. parkı ve arkadaşlarımıza bayılıyoruuuuuzzzz.




adam döydüm bi taneee

komşu komşu