Salı, Aralık 29, 2009

utanmadımmm






kuzu mutlu olsun diye amuda bile kalkılır :)








o kadar şey gördü, hiç bu kadar sevinmedi. ahtapot ve denizyıldızı. dokunmak için öldü. bu arada kolumuza kaplumbağa yaptı abla. el hep havada gezdik. ya ona birşey olursa! eve gidince de diğer kola ahtapot ve yunus balığı. su ürünleri okuyacak bu gidişle :)



işte doriii. acaba bizi gördüğünü de unutmuş mudur?


akvayyuma gittim







baktık ki bizim kızın babasının akvaryumunu görmesi gelinlik çağına falan gelebilir, bir gidip görelim dedik turkuazoo'yu. kuzu bahane, anneciğin çok göresi var akvaryumu, meraktan çatlıyor :)
fotoğraflara bakınca muhteşem görünmüyor -acemi olunca bu loşlukta çekim yapmak imkansız- ama gerçekten de çok güzel. yukarıdaki kocaman balıkla uzun uzun bakıştık mesela, o kadar ilginçti ki. kadife gibi, dokunmak istedim. altındaki süslü balık, kuzu bayıldı.hele bir tank vardı ki fotoğrafları hiiiç güzel çıkmamış ama akvaryumun ennnn güzel tankıydı. içi minnacık "nemo"larla dolu. karşısından uzun süre ayrılamadım. filmin yapımcılarına da bir kez daha hayran kaldım. hele "dori"yi görünce emre'yle koptuk. ah ah daha nasıl anlatsam. kuzu dalgıcın peşinde, "dalgıç adam" nerde anne, bulalım. yukarıdaki ilginç yengece dokundu hanım. telefonda göksu'ya anlatıyor;
-ben yengece dokundum, çok sevdim, hiç korkmadım. ben akvayyuma gittim, ahtapot göydüm, sekiz tane kolu vardı. nemolar göydüm, tünele girdim. üstümüzden köpekbalığı geçti, dişleri vardı. deniz kaplumbağası gördüm, annem fotoyafımızı çekti. kaplumbağalar evlerini sırtında taşıır. sivri dikenleyini arkadaşlarına batırmayan (ayla çınaroğlu-balık) deniz kestanesi göydüm!
ne denir ki ZİLLİ...

ortaya karışık




nanne süpürge aldı, temizlik!temizlik!

siz hiç kitabevinde bir saat geçirdiniz mi? biz hep geçiriyoruz...
her kitabı tek tek okuyup yerine koyuyor, başka kitap okuycam anne diyerek yenisini alıyor. bana da okutmuyor, gördüğü resimlere göre kendince uydurup duruyor. kitaplarla aran hep sevgili kıvamında olsun kuzuu

hımmm






eyyy cnn türk! duy beni! mehmet yaşin'in yerine talibim. partnerim görkem'le her türlü güzel mekana gidip gurmeliğin kitabını yazıyoruz beea. "fatoş'la muhteşem yolculuk"
yukarıdaki ılık profiterol chocolate capacity'den. çok beğendik, tavsiye ederiz, di mi kuzu?




biz geldiiik











yoğunluk, çok yoğunluk. iş, deli gibi iş. blog, yazı, resim hiç yok. yaaa dayanamıyorum, azar azar da olsa yüklemeye çalışıcam. çok fazla birikti :)
-ben inek göydüm dısarda, kitap okuyodu, gözünde gözlük valdı, siyah gözlük!