Cuma, Eylül 25, 2009

çok çok özledim







-amcamı çok çok özlemedim, açudeyi çok çok özlemedim.

-kimi özledin annecik?

-göksucuğumu çok çok özledim, nustapa dedemi çok çok özledim


halbuki açudeyle amcası çıldırıyor onun için,zilli kızım. çok seviyor aslında ama gıcık işte kanında var.

onları daha fazla görmesini çok isterdim, akrabalarından uzak büyümesi hiç hoşuma gitmiyor. ama yapacak birşey yok. gerçi görmese de hamen kanı kaynıyor, en ufak yabancılık yapmıyor, kan çekmesi bu.

tekne turunun fotoğrafları yukarıda, bu soğukta manyak mıyız? ama çok güzeldi. hayal kurduk; hemşürem dedim asude'ye, boğazdaki yalılarda altlı üstlü otursak, bahçemizde kahvaltılar hazırlasak ne güzel olurdu. o da katıldı tabi bana ama gülmekten :) yok yok hayalime ortak oldu. hayal işte, o da paralı değil ya. sabah kalkıp yatak odanın sürgülü camını açıp boğaz havası alıyorsun, nasıl ama!!!
hayvansever kuzu kediyi nasıl da okşadı. ben dokunamam doğrusu, ama onun sevmesine bayılıyorum. kediden birkaç dakika sonra da hayta adlı bir köpeği sevdik birlikte, çok tatlıydı, köpekleri seviyorum.

atlıkayınca







Çok güzel bir bayram geçirdik, hep birlikte. kalabalık olmazsa bayram sanki bayram olmuyor (filcik sen okuma) o kadar kısa geldi ki, keşke daha fazla zamanımız olsaydı. amcamız, dedemiz, açudemiz ve göksucuğumuzla bol bol gezdik. bostancı'daki lunaparka ve tabi ki aşkımla mekanımız olan ortaköy'e. lunaparkta neye bindik, tabi ki atlı kayıncaya. kollarına bağladık uçan balonları, babası kuzuya aydedeli almış tesadüfen. bayıldımm deyip durdu. atlıkayıncada birlikte bağırdık; "çok mutluyuz, çok güzel"
kuzu-bu:
-sen annenin fıstığı mısın?
-hayıy ben annenin fıstığı değilim, atlıkayıncasıyım!!!

ve mutlu son...





aşağıda görünenler kuzuyla göksucuğumun bayram hediyeleri. dışarı çıkarken de yanımızda götürmek zorunda kaldık. hala en çok onlarla oynuyor.
Beklenen an geldi çattı, ablacığı nihayet evimize teşrif etti. sabah gözlerini açıp göksu nerde diye sordu. karşılaşma anları videolarla kayıt altına alındı, çok komik. benden başka şahit de yok, üzgünüm nihahhahhahhah. videoları koyup koymayacağıma da karar veremedim, çok uzun. ama çook hoş.
kuzu'nun 4 günü;
  • evde bile elele gezildi, koşuldu.
  • 1 numara olan dedecik'e 3 gün boyunca hiç pas verilmedi, kucağına gidilmedi.
  • her fırsatta ablanın kolu, bacağı, yanağı, neresi müsaitse öpüldü.
  • bilinen ne kadar şarkı varsa ablaya söylemek suretiyle marifetler sergilendi.
  • ablayla yumurta boyandı, tırtıl yapıldı (senin-benim kavgası da dahil)
  • tüm oyuncaklar tanıtıldı.
  • ablanın yaptığı herşey taklit edildi.
  • çığlık atmak öğrenildi (ay çok fenaa)
  • abla toyikiye götürüldü, mekanlar tanıtıldı.
  • kitabevine götürüldü, kitap alındı.
  • oyun merkezlerinde abla neye binerse binildi.
  • abla gözden her kayboluşunda ağlandı, her bulunduğunda da düğün dernek kuruldu.
  • ablan yarın gidicek annecik, evine, ünye'ye gidicek, okulu başlıycak dediğimde gitmiycek diye itiraz edilse de, ertesi gün çok olgun bir şekilde ablasının evine gittiği, onunla çok oyunlar oynadığı ve çok özlediği, karşılaşılan herkese anlatıldı.
  • dedecik yine 1 numara oldu (tabi ki benden sonra hahhahhah)

göksu gelmeden...

hepiciğine de götürdük ablacığını, coming soon!

misss gibi


anne gibi saralım havlumuzu


Bir süredir banyoya girmekten nefret ediyorken, bendeniz kuzuyu banyoya fena halde alıştırdım. şimdi kendi ısrarla banyoya girmek istiyor, ben sokmuyorum hahhahhah
Birlikte yıkanıyoruz. duşu kendi tutacak mutlaka, buurrrrr yapacak. sonra banyo arkadaşlarımız ali, ördek, şirine mutlaka kovalarındayıkanacak, kovaya su doldurulup üstümüze boşaltılacak. sonra dalin isteriz şarkısı söylenecek, en sonunu incecik bir sesle ve şımararak. çıkarken de mutlaka boynozumuz giyilecek ve giyerken kurduğumuz cümle standart;
-kemeyimizi bağlayalımm (ya unutursak!!)
Dün akşam banyoya girmek için hazırlıklarımızı yaptık, güle oynaya kıyafetlerimizi hazırladık. üstümüzü çıkarırken çok eğleniyoruz her zaman, yine gülüşürken yüzüme bakıp durdu;
-çok mutluyum!!
ya ne desem, ben de ben de...

oyuncu maymun


sen de minicik bir yavrusun kuzuuu


yapboz delisi;
-tahtalayı yapalım annee, gufiyi yapalım



tweety çantamız olmadan şurdan şuraya gitmeyiiiz

kuzu-bu:su içerken;
-eylül nefes alarak iç suyu babacık.
-almıycam nefes!!!
kuzu-bu II:
-hadi annecik, dışarı çıkıcaz, yeni pantolonunu giyelim, çok güzel bak
-giymicem işte, giymiceeem (pantolon yere fırlatılır ve kendi istediği -genelde kovboy kotuyla uğurböcekli tişörtü- giyilir, rahata erilir)