Cumartesi, Haziran 02, 2007

mumuytanın dovumgünüsü




dün akşam mumuytanın dovumgünüsünü kutladık. 54 yaşına girdi mumuyta. çok ballı adam bir sürü çeşit şey vardı vallahi. ama ben hiç yiyemedim, pislikler camış gibi yedi. acımasızlar, vicdansızlarr. ona çok güzel bir bileklik aldık mamiyle. güzel bir akşamdı şekerim.

yarın sabah tatile gidiyoruz biliyorsun. sabah uçakta korkma tamam mı annanen gibi. umarım çok güzel bir tatil olur. bir hafta hemen geçer gibi geliyor insana ama, idare edicez artık. bol bol yüzmek istiyorum. ama senin yüzünden çok fazla güneşte kalamıycaz lupi. neyse seneye yine gideriz . şimdilik hoşçakal şekerim, tatilden sonra yazılara devam ederiz. meraklı okuyucularıma da selaaam olsun, beni özleyinnn....

günaydın bebeğim


şeker kızım kaç gündür ihmal ettim seni, şimdi telafi ederim. öncelikle çarşamba günü doktora gittik. babacık'ı yukarı almadılar. seninle yalnız başımıza doktoru bekledik. beklerken de çok sıkıldık ve az daha bayılıyorduk. içim geçti, doktor yatırnca rahatladım. hastane sinirlerimi bozuyor gerçekten de. orada dopplerde baktık sana. eşşek kafalı, hiç rahat durmadın. doktor görüntü alabilmek için çıldırdı. içerde harp var deyip durdu.tam adam işini yapıyor, kalbini dinliyor, küt! kordona bir tekme, haydi baştan.bu arada o kadar azgınsın ki boynuna kordonu dolamışsın. doktor karnındayken bir sorun olmaz dedi ama ben yine de çok ürktüm. lütfen dikkat et. çok yaramaz olma. gece gündüz tekmelerinden durulmuyor, özellikle de geceleri. herhalde doğunca hiç uyutmazsın beni.