Çarşamba, Mayıs 13, 2015

tüyler diken diken


Lina Median’ın hikayesi 27 Eylül 1933 tarihinde, Peru’da, ufak bir kasabada doğmasıyla başladı.


Daha henüz çok küçükken doktorlar Lina’nın karın bölgesinde bir tümör olduğundan şüpheliydi, ancak hastanede gerçek açığa çıktı. Çekilen röntegenler karnında gelişmekte olan bir iskelet yapısı gösteriyordu. Yedinci ayına hamileydi.





Linda 5 yaşındayken, 7 ay ve 17 günlük ilk oğlu Gerardo’yu doğurdu. Doğumunda 2700 gram ile gayet sağlıklı ve normal bir gelişim gösteriyordu. Böylece Linda şimdiye dek var olan en genç anne olmuş oldu.





Gerçekleştirdiği doğum dünyaca ilgi gördü. Bunun üzerine Linda’dan doku tahlilleri alındı ve sonucunda Pubertas peracox hastalığı mağduru olduğu öğrenildi. 2 yaşındayken adet dönemleri geçirmeye başlamıştı ve bu sebepten cinsel organları tıpkı yetişkinlerdeki gibi gelişmişti.


Linda’nın babası taciz şüphesiyle göz altına alındı, ancak yeterli kanıt olmadığından serbest bırakıldı.


Gerardo 40 yaşında kemik hastalığından hayatına son verdi. Ölüm sebebiyle geçirdiği erken doğum arasında bağlantı bulunmamıştı.


Medina bugün kocası Paul Jurado ile Mexiko’da birlikte yaşıyorlar. Birlikte, Lina’nın 38 yaşında dünyaya getirdiği bir oğula sahipler.

kaynak: https://medium.com/@kakts/lina-medinan-n-inan-lmaz-hayat-hikayesi-daha-henuz-5-yas-ndayken-dunyaya-cocuk-do-urdu-bf27ad9962c8

...

soma-623x320