Çarşamba, Temmuz 04, 2007

tadını çıkarıyorum

boncuğum, karnımda olduğunu bilmek o kadar güzel ki. hareketlerini hissetmek - canımı yaksan bile - harika. çok şükür problemli bir süreçte değilim, ilk zamanlar çok kötürdü, bilirsin. ama çok keyifli bir süredir. inşallah bu keyif bozulmaz, sıkıntılı şeyler yaşamayız. etraftakilerde genel olarak mide problemleri var, çoook şükür bizde yok lupim. bu arada 7,5 kilo aldık ki bu gayet normal bir kilo alımı. 13- 14 kilo alanlar var. biz alsak o kadar kiloyu babacık bizi terkeder herhalde.
dün sabahtan itibaren hiç durmadın. geceye doğru ise kendini aştın. o kadar çok hareket ettin ki içerilere doğru, karnıma kum torbası (ilgili yorumu) muamelesi yaptın adeta. arada canım yanmadı değil, ama çok güzeldi. hareketlerin biraz azalsa aklım gidiyor. hep gümbürdet annenin karnını, varlığını hiç unutturma prensesim.
bu arada ünye'ye otobüsle gidiyoruz şekerim. ulusoy'un tuvaleti olan bir otobüsüyle. bak söz ver rahat sız olmayacağına. çünkü biliyorsun ki sen rahatsız olma diye uçağa binmiyorum. umarım ayaklarımız çok şişmez, kıçımız çok ağrımaz. dönüşte de dedenle döneriz herhalde. vee yatağını alırız...