Pazartesi, Haziran 11, 2007

aşşkım...


biz sevgilimle çoook güzel bir tatil geçirdik, hep senin için yazacak değilim lupi hanım. kıskanma lütfen, senden önce hep o vardı... sevgilimle aşk tazeledik, hep taze tutmuştuk aslında ama. rabbim onu benim için yaratmış. dünyadaki eşini buldursun allahım herkese!!! dünya tatlısı benim canım, herşeyim, hayatım, sevgilim, yaşama sevincim, kocam, herifim :)) boncuğuma körkütük aşığım...
nazarım aklımda tütütü.

9 yorum:

Şeyma dedi ki...

bööööööö:)

fatmagül dedi ki...

Sen çok terbiyesiz, edepsiz bişey oldun bikerem.. aaaaaaaaaaaaaaa:P

Yazma kızım öle şeyler, olan var olmayan var dimi:P Gözü olanın gözü çıksın(alt yazııııı)... neysekii nefesim kuvvetli bilion, okurum senin için bir serii:) Ahanda esnemeye başladım bilem, Allah seni davul etsin emii.. Ay zaten davul gibisin dimi, pardon şeyyyy:)

fatmagül dedi ki...

bizde yalan yok,okuyorum, çatlayacam şimdi, nazar etmişler sana vallah:) ee yaneee kuru kuruya da seriyi tamamlayamıyom ne hikmetsee:) biran evvel gelde bişeyler istim senden:)

fatmagül dedi ki...

cevizleri, kirazları ve kayısıları yeyince biraz kendime geldim zahir:) kesene bereket 55cim;) Canım taş helvası mıydı neydi ondan çekti şimdide:) akşam bir deneme mi yapsam napsam... Aman Allahııımmm neler oluyor banaaaa:)

Şeyma dedi ki...

hııh ben kayısı yemedim:( kokmuş cevizler kalmıştı bana:) ben çikolatalı botom dan istiyorum sanırım.evet evet kesinlikle ondan istiyorum.55 cim sana zahmet bu aksam yapta hayrına getir:)böyle ilgili okur bulamazsın bu zamanda haberin olsun:)biliyosun ii reklamını yapıyoruz bu sitenin kad ve sü ye:)kıskananlar çatlasın..:))

fatmagül dedi ki...

okuyucu farkı diye buna derim ben, biri yapayım diyor, biri yap da getir diyor, pes diyorum manyak şeyma, utanmırsaaaannn(azerice olur bu arada) hamile karıdan baton (botom değil) istemeyee:)

Şeyma dedi ki...

ha baton ha bottom..anladın sen onu önemli olan o:)
ama napim şeeyy yapsında getirsin yanii..ellerinden bi tramüsü dışında bişey yemedik:)diyceksin ki senden ne yedik..hiç bişey nolmuuşş..:)len 55 oku da 2 yorum da sen yaz:P

fatmagül dedi ki...

55 cim son zamanlarda bizi hayata bağlayan tek şey bu sayfa oldu:) biz çok eğleniyoruz bilmem farkındamısın.. lupi hanımın okuyacağı bissürü şey oldu sayemizde.. şeyma ve fatma teyzesini çoookk sevcek inş.. Öpüyoruz cicim...

Şeyma dedi ki...

haklısın bu konuda, cidden son zamanlarda merakla beklediğim tek sey:)lost bitti,prison break bitti,heroes bitti..bu blog da biterse ben ölürüm:))haydi ii aksamlar..